Wat is Focuswise

Focuswise is een onafhankelijk platform dat vraag en aanbod rond zelfontwikkeling samenbrengt. We verbinden aanbieders en cursisten. Daarnaast verzamelen we nuttige informatie en praktische tips en tricks rond zelfontplooiing.

Het platform is ontstaan uit het gebrek aan transparantie in een sector waar dit juist een kernwaarde zou moeten zijn. Ons doel is om mensen bij te staan in hun eigen zoektocht in een onbekende en heel inspirerende wereld.

We bieden een veilig en eerlijk platform waar kwaliteit altijd primeert over marge. Een open omgeving waar welzijn en groei steeds centraal staan. Een plek met ruimte voor vraag en antwoord, zonder taboes en met wederzijds begrip.

Focuswise in 3 kernwoorden:

Onafhankelijk : Focuswise is autonoom en dus niet verbonden aan één van de aanbieders. Iedereen krijgt een gelijke behandeling. Elk profiel heeft evenveel waarde.

Verbinding : Kom in contact met mede-cursisten en aanbieders in een veilige omgeving. Alles is bespreekbaar.

Transparantie : What you see is what you get. Dat is de basis voor werken met gevoel.

Voor wie?

Cursisten : Zoek, deel & beleef je passies. Ontplooi jezelf en groei samen door te verbinden.

Aanbieders : Kom in contact met cursisten en krijg je activiteiten volgeboekt. Maak je gratis profiel aan en zet het in de kijker door workshops toe te voegen, zonder enige kost. Ontdek hier alle voordelen.

Wat moet dat kosten?

Het gebruik van Focuswise is gratis, zowel voor aanbieders als cursisten. Ons verdienmodel zal zich toespitsen op extra dienstverlening en bijkomende producten. Voorbeelden hiervan zijn betalingsfaciliteiten (zoals Bancontact, Visa, Mastercard,...), jouw eigen online cursussen als je deze via het platform gaat verkopen, en andere gerelateerde zaken zoals boeken en producten die we voor je uittesten..

checkmark move checkbox-checked search heart star chevron-left chevron-right chevron-up chevron-down twitter facebook instagram bars close close2 pencil lock bubble bell filter youtube linkedin google attachment bin2 bin earth