Voor wie

Deel je workshop en bereik je doelpubliek in een handomdraai.

Bereik in 1-2-3 mensen die op zoek zijn naar jouw dienst of workshop. Maak een gratis profiel en zet je cursus, workshop of activiteit in enkele stappen en volledig kosteloos in de kijker op Focuswise.

Jij krijgt meteen zichtbaarheid op een platform waar je potentiële cursisten aanwezig zijn. Wij zorgen met behulp van advertenties, nieuwsbrieven en vindbaarheid via Google en social media voor een breed draagvlak aan mensen die zichzelf verder willen ontwikkelen.

Voor wie?

Zelfontwikkeling wil voor elk van onze cursisten iets anders zeggen. De diensten die je kan aanprijzen kunnen dan ook zeer divers zijn. Ben je een therapeut, coach, lesgever, (personal) trainer of heb je nog een heel andere insteek?

Zolang je meerwaarde kan bieden aan onze cursisten verwelkomen we je graag!

What’s in it for me?

Naast een spotlight op je diensten is Focuswise voor jou ook een praktische tool. Met de reservatiemodule registreer je op een eenvoudige manier boekingen. Je kan ook gemakkelijk communiceren met je cursisten.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Je eigen mini website met unieke url binnen het platform.
  • Links naar je eigen social media inclusief je website.
  • Verhoogde zichtbaarheid op Google en Facebook.
  • Vermelding in de nieuwsbrief naar onze leden.
  • Mogelijkheid tot aanbieden promoties.
  • Reservatie module.
  • Communicatie module.
  • Realtime rapportering.
  • Dit alles binnen een 100% veilige omgeving.

Hoe begin ik er aan?

Stap 1: Maak een profiel of Focuswise. Vul je website, social en andere info in. Vertel in een korte bio wie jij bent en waar je voor staat. Voeg een leuke en opvallende profielfoto toe en spring meteen in het oog.

Stap 2: Klik op activiteit aanmaken. Geef meer info over de inhoud en het thema van je activiteit. Vul vervolgens aan waar & wanneer de activiteit zal plaatsvinden en wat de kost ervan is. Activiteit opslaan en klaar!

Zo simpel is het! Heb je nog vragen? Of wil je graag hulp bij het opzetten van je workshop? Neem dan gerust contact met ons op.

checkmark move checkbox-checked search heart star chevron-left chevron-right chevron-up chevron-down twitter facebook instagram bars close close2 pencil lock bubble bell filter youtube linkedin google attachment bin2 bin earth