DE KUNST OM VAN JEZELF TE HOUDEN

Zelfzorg  Burn-out  Grenzen stellen  Keuzes maken  Zelfvertrouwen  Relaties  Zingeving  Transformatie  Bewustwording  Spiritualiteit  Zelfontwikkeling  Groepsdynamiek  Creativiteit 

 
 
Beschrijving

https://www.facebook.com/events/246859252610368/

Ieder van ons is op zoek naar liefde, naar bevestiging. En we zijn zo gewoon om dit buiten onszelf te leggen. Hecht jij ook veel belang wat een ander over je denkt of zegt? Heb jij ook de goedkeuring van anderen nodig om je gelukkig te voelen? Wil jij gezien en gehoord worden, gerespecteerd worden om wat je doet en zegt? Pas jij je aan, aan je omgeving, om niet op te vallen of om niet teleur te stellen? Als een ander maar gelukkig is, dan ben jij het ook? We zijn zo gericht op de anderen, op de buitenwereld, dat we degene die het belangrijkste is, helemaal vergeten. Dus….. Wat met jezelf? Aanvaard jij jezelf? Luister jij naar je lichaam als dat moe is of pijn doet? Geef jij jezelf wel eens een compliment? Vind jij jezelf belangrijk? Ben jij blij en dankbaar voor wie je bent? Kijk je fier en trots naar je spiegelbeeld?

Stop met een ander de verantwoordelijkheid te geven voor jouw geluk. Hoe fijn zou het zijn als jij zelf die sleutel in handen neemt? Stop om van anderen te verwachten wat jij eigenlijk jezelf kan geven. Liefde, aandacht, complimenten, zelfzorg, alles zit in jou. Heb jezelf lief. Zie jezelf graag. Activeer die zelfliefde. Grijp deze kans! MAAK JEZELF GELUKKIG en je komt innerlijk volledig tot rust. Gedaan met pleasen, in alles perfect of de beste te willen zijn. Voor jezelf leren zorgen, durven spreken op een liefdevolle manier. Voor de spiegel staan en elke keer weer verwonderd zijn, wat een prachtexemplaar daar staat. VERLIEFD WORDEN OP JEZELF EN OP JE LEVEN. Want als jij gelukkig bent, dan durf jij ook kiezen voor die mensen en die dingen en omstandigheden waar jij blij van wordt en die bij jou passen. Wat jij vanbinnen voelt, ga je aan de buitenkant helemaal uitstralen. Wacht niet langer en ga deze uitdaging met jezelf aan. Laat je 7 volle dagen onderdompelen in een BAD VOL ZELFLIEFDE. Reinig jezelf van al die dingen die niet meer bij je passen en ga op zoek wat jij nodig hebt om jezelf te accepteren, graag te zien en te durven kiezen voor jezelf.

Is het leven daarna dan enkel rozengeur en maneschijn? Natuurlijk niet, het leven blijft je uitdagen. Maar als jij jezelf graag ziet, leer je wel anders omgaan met situaties, de mensen rond jou en jezelf. Je laat je niet meer leiden/lijden daar de omstandigheden, maar je kiest zelf hoe je ermee omgaat. En je kiest veel vlugger voor liefde ipv angst.

LIEFDE VOOR JEZELF IS HET ANTWOORD OP AL JE VRAGEN! Maar wees geduldig, zelfliefde is een reis, geen eindstation. Zelfliefde is het mooiste cadeau dat jij jezelf kan geven.

WAT LEVERT JOU DAT OP:

Een gezonde dosis zelfliefde maakt je gelukkiger,gezonder en energieker. Niet meer of minder afhankelijk van wat anderen over je denken of zeggen Geeft je meer zelfvertrouwen Brengt je innerlijke rust Je leert jezelf volledig accepteren Je stelt je grenzen Je bent eerlijk met jezelf Je zorgt goed voor jezelf Relaties verbeteren Meer levenskwaliteit Je trekt dingen en mensen aan die bij jou passen Jij bent zelf de bestuurder van jouw leven Je bent je eigen beste vriend(in).

PRAKTISCH: Aan de hand van een holistische methode leer jij jezelf en je kracht herontdekken. Met leuke en praktische oefeningen leer jij wat een voldoening het geeft om jezelf graag te zien. Met deze creatieve methode ga je ook thuis aan de slag om jezelf te transformeren naar je pure, unieke zelf. We duiken in volgende thema's: Zelfzorg Je innerlijke kind bevrijdenLiefdevolle communicatie Bewust ademhalen Anders denken Emoties ventileren Vergeving en dankbaarheid Dromen en verlangens

7 donderdagen Kleine groep: max. 6 dames Introductieprijs: inschrijven voor 10/09: 525 euro vanaf 11/09 :625 euro Koffie, thee, water en materiaal inbegrepen. Lunch zelf meebrengen. Mail naar: martine@justinspire.be met vermelding: De reis naar zelfliefde.

Moment Ingeschreven Geannuleerd Afgerond
Wanneer

DeelnemersMax , reeds aangemeld
Locatie
Totaalprijs
BTW verrekenbaar
  Veilig aanmelden
Info en aanmelden Moment Ingeschreven Geannuleerd Afgerond
checkmark move checkbox-checked search heart star chevron-left chevron-right chevron-up chevron-down twitter facebook instagram bars close close2 pencil lock bubble bell filter youtube linkedin google attachment bin2 bin earth