Verbind in je relatie - 2d

Relaties  Verbindende/geweldloze communicatie 

 
Beschrijving

Relaties kunnen complex zijn. Het is bv. niet altijd makkelijk om op te komen voor jezelf en daarin authentiek te blijven met respect voor jezelf en je partner. Of anders nog, je wil graag leren omgaan met je eigen boosheid (of die van je partner). Je partner ligt je immers nauw aan het hart en die wil je niet kwijt.

Hoe communiceren op een eerlijke oprechte manier vanuit je hart? Hoe vrij en tegelijk verbonden zijn met je partner? Welke zijn de terugkerende patronen die voor moeilijkheden zorgen en hoe ermee omgaan? Hoe je empathische vaardigheden vergroten? Hoe jullie relatie diepgang geven?

Herken je je in 1 of meerdere dingen? Dan is deze opleiding zeker iets voor jou!

HOE? Je leert woorden gebruiken die de verbinding met jezelf en je partner herstellen of verdiepen ipv je partner te kwetsen. Je ontdekt hoe je kan omgaan met moeilijke boodschappen. Je gaat in deze opleiding aan de slag in een workshop volgens de technieken van geweldloze communicatie (NVC). Geweldloze communicatie is niet makkelijk, maar het is zinvol voor iedereen omdat het een diep menselijke behoefte om gehoord en begrepen te worden vervult. Je zal dus technieken oefenen die echt werken.

PRAKTISCH Opleiding van 2 dagen - van 8 tot 16u- Temse

Moment Ingeschreven Geannuleerd Afgerond
Wanneer

DeelnemersMax , reeds aangemeld
Locatie
Totaalprijs
BTW verrekenbaar
  Veilig aanmelden
Info en aanmelden Moment Ingeschreven Geannuleerd Afgerond
checkmark move checkbox-checked search heart star chevron-left chevron-right chevron-up chevron-down twitter facebook instagram bars close close2 pencil lock bubble bell filter youtube linkedin google attachment bin2 bin earth