Vadercafé Antwerpen - Flow Café Boekenbergpark

Communicatie 

 
Beschrijving

BabyMakingCoaching lanceert:

VADERCAFE gespreksavonden in Antwerpen

‘De vader in de kijker’ 'Vaders in verbinding’

Hoe zijn vaders ‘vaders’? Hoe ben je als man betrokken bij de verwachting, de geboorte en het opgroeien van je kind? Zijn er in deze tijd eigenlijk nog richtlijnen voor gezond en degelijk vaderschap? Welke rol heeft de vader in zijn gezin buiten de kost verdienen, het huis bouwen en de tuin onderhouden?

Tijdens dit interactieve avondcafé leren vaders van elkaar:

We gaan het gesprek aan, delen onze ervaringen, en de vragen en moeilijkheden waar we op botsen. Omdat we ten opzichte van vrouwen en hun fantastische moederrol een inhaalbeweging te maken hebben in bewustzijn, in het ondersteunen van elkaar als vader én als man, om zo ook onze -al even fantastische!- rol als vader nog beter, nog bewuster, en met nog meer stevigheid en genieten te kunnen opnemen.

Deze avond wordt ingeleid en begeleid door Christophe Denys (www.mannenwerk.be) en Rense Woets (www.trust-for-business.com/rense-woets). Zij bieden een platform aan waarin op een diepgaande manier wordt gedeeld en aandacht kan gegeven worden aan persoonlijke thema’s rond vaderschap. Deze gespreksavonden gaan ongeveer 2-maandelijks door in Antwerpen. Iedere man kan vrij aansluiten bij elke avond.

wanneer: WOE 6 november 20u – 22u

Volgende data: 2019: 6/11; 18/12 2020: 29/1; 4/3; 22/4; 10/6

Locatie: Flow café - Gouverneur Holvoetlaan 28, 2100 Deurne-Antwerpen (mooie locatie in het Boekenbergpark)

Deelnameprijs: € 20 (deelname + versnaperingen)

Boek vooraf je plek aan € 20 door storting op BE 71-0015489514-69 met vermelding van de datum + je naam en telnr

Moment Ingeschreven Geannuleerd Afgerond
Wanneer

DeelnemersMax , reeds aangemeld
Locatie
Totaalprijs
BTW verrekenbaar
  Veilig aanmelden
Info en aanmelden Moment Ingeschreven Geannuleerd Afgerond
checkmark move checkbox-checked search heart star chevron-left chevron-right chevron-up chevron-down twitter facebook instagram bars close close2 pencil lock bubble bell filter youtube linkedin google attachment bin2 bin earth