BabyMoon Relaxweekends

Lichaam  Geest  Spiritualiteit 

 
 
 
 
Beschrijving

Verwachten jullie over enkele maanden een baby'tje? Willen jullie de zwangerschap en geboorte sereen en natuurlijk beleven? Wil je als partner van een zwangere dit traject intenser mee beleven? Zwanger na een fertiliteitstraject maar nog steeds angst of twijfel? Te weinig tijd om een prenatale cursus te volgen maar wil je graag een goede voorbereiding naar de bevalling toe?

“Ontspannen bevallen” begint met “Ontspannen zwanger zijn”. In deze tijden van stress en drukke werkdagen komen noch man, noch vrouw genoeg tot rust en relaxatie tijdens een zwangerschap. Net dit is zó belangrijk voor de start van baby’s leven!

Vaak wordt er nog wel met de rust van de aanstaande mama rekening gehouden, maar naar de partner wordt al helemaal niet gekeken. Toch is ook die “mee in blijde verwachting” en is het een hele bijzondere gebeurtenis dit traject mee te ervaren. Hoe mooi kan het zijn als je beiden meer ingespeeld geraakt en als een waar team naar het moment van “Geboorte geven” kan toeleven zonder angst omdat al je vragen beantwoordt zijn alvast?

Bij Babymoon staan we hier garant voor want een meer relaxte papa tijdens dàt moment, maakt dat mama zich meer ontspannen kan tijdens de geboorte en dat komt baby helemaal ten goede!

Zegt dit alles jullie wel wat, neem dan voor meer info een kijkje op https://www.babymakingcoaching.be/babymoon.html https://www.facebook.com/pg/Babymoon-Relaxweekends-1721941527873710/events/?ref=page_internal

Moment Ingeschreven Geannuleerd Afgerond
Wanneer

DeelnemersMax , reeds aangemeld
Locatie
Totaalprijs
BTW verrekenbaar
  Veilig aanmelden
Info en aanmelden Moment Ingeschreven Geannuleerd Afgerond
checkmark move checkbox-checked search heart star chevron-left chevron-right chevron-up chevron-down twitter facebook instagram bars close close2 pencil lock bubble bell filter youtube linkedin google attachment bin2 bin earth