Herbron Jezelf

Lichaam  Geest  Vrijetijd 

 
Beschrijving

11,12,13 januari 2019 (weekend)

Even weer helemaal terug naar jezelf na de feestdagen om een goede start te maken in het nieuwe jaar enkel en alleen voor Jou-Zelf.

Binnenkort is het weer zover. We starten een jaar altijd opnieuw met goede voornemens, maar zonder het te beseffen ook met veel zwaarte en beladenheid van anderen.

Wat ik daarmee bedoel?

Het jaareinde brengt heel veel ontmoetingen met zich mee. Mooie ontmoetingen met vrienden en familie, maar vaak ook geregel, stress, spanningen en verplichte bezoekjes.

Deze eindejaarsfeestelijkheden brengen ook een andere eet- en drankstijl met zich mee. Je lichaam moet het allemaal maar zien te verwerken. Vaak ook te weinig slaap.. En dus wil iedereen vanaf januari ‘op dieet’.

Is het enkel het eten en de drank die jou zo zwaar maakt? Of kan er meer zijn?

En hoe komt dat toch dat je nieuwe voornemens zo snel om zeep zijn?

Wat doet de maand december met al zijn feestjes en ontmoetingen? Wat is de invloed van de mooie maar valse lichtjes met ons systeem terwijl het buiten de donkerste maand is…..

Wil je écht opgeschoond het nieuwe jaar tegemoet?

Heb je zin om 2019 eens écht anders te starten ?

Goed nieuws dan! Van 11 tot 13 januari kan je mee naar een ‘Herbron jezelf 3daagse’!

Op het programma

We starten vrijdagmiddag met een strandwandeling en wat oefeningen onderweg om onze 4 lichamen uit te waaien en ruimte te maken. Verder maken we gezellig kennis met de groep, de avond is vrij.

Zaterdag maken we kennis mèt en leren we onderscheid maken in fysieke, emotionele, mentale en energetische lichamen! Wat is van mij? Wat hoort niet bij mij? Een eerste opruimbeurt staat op het programma.

In de namiddag nemen we een pauze om de avond samen door te brengen met opstellingswerk. De avond is inbegrepen maar niet verplicht. Het is een mooie gelegenheid om kennis te maken met opstellingen om familie systemen te gaan opkuisen en zo weer je eigen plek in te nemen.

Na het ontbijt op zondag zetten we de puntjes op de Ï met ‘Purify’. Een hele nieuwe manier om relax en doeltreffend op alle lichamen te gaan werken. Heel doeltreffend ook als hoogsensitiviteit jou niet vreemd is bij jezelf, je vrienden of gezin. Na deze verfijnochtend gaan we knippen en plakken om een mooie Soulkaart te maken. Op deze manier zetten we onze intentie of verlangens in de materie voor 2019. Het wordt een verrassend gebeuren als we onszelf terug vinden in de kaart achteraf!

Wil je graag mee?

Inschrijven kan maar kort, namelijk tussen 12/12 en 1/1. Doe dit dus tijdig!

Mail naar: myriam.oorts@outlook.com en je ontvangt meer instructies!

De prijs bedraagt € 299 P.P. op basis van een 2persoonskamer.

Slaap je liever alleen, dan betaal je €80 extra.

(2x ontbijt, 2x lunch, 2x overnachting, koffie/thee/water tijdens workshop)

https://www.facebook.com/events/2233125617013119/

  • Thema's: Lichaam , Geest , Vrijetijd
  • Therapievormen: Relaxatietherapie
  • Doelgroepen: Jong volwassen, Volwassenen, Ouderen, Ouders, Vrouwelijke psychotherapeuten en coaches, Mannelijke psychotherapeuten en coaches
  • Consult types: Groep
Moment Ingeschreven Geannuleerd Afgerond
Wanneer

DeelnemersMax , reeds aangemeld
Locatie
Totaalprijs
BTW verrekenbaar
  Veilig aanmelden
Info en aanmelden Moment Ingeschreven Geannuleerd Afgerond
checkmark move checkbox-checked search heart star chevron-left chevron-right chevron-up chevron-down twitter facebook instagram bars close close2 pencil lock bubble bell filter youtube linkedin google attachment bin2 bin earth